Események Feminiában

Egyik éjjel látomásom volt. Arról szólt, hogy hazánkban a nők vették át az irányítást, a hatalmat. A férfiakból ételt és használati tárgyakat készítettek és ezen mulatoztak vala.

Friss topikok

Linkblog

Archívum

Megfigyelések titokban.

2007.10.09. 14:44 | Girlotica | Szólj hozzá!

 Tehát látomásom volt. De az is lehet, hogy már megtörtént, csak ügyes szerkezetek segítségével a nőtanács tett róla, hogy mindez megmaradjon a hallucináció szintjén.
 Egy időben a média majdnem elhitette velem, hogy az űrből érkezett nagyszemű, feszes bőrű, alultáplált idegenek mozgatják a zsinórokat. De mostanra rájöttem, hogy ez is csak félrevezetés volt! Hogy addig se gyanakodjak! Amíg bőszen mosolyogtam, hogy UFO-k nem is léteznek, a háttérben megalakult egy új mozgalom, ahol minden nő taggá válik, ahogy eléri ivarérett állapotát. A tagság önkéntelen! Nem kell külön belépni, hanem egy genetikai automatizmus predesztinálja az egyént.
 A tag feladata, hogy a kiválasztott hím egyedeket lassan és módszeresen elpusztítsa. Az eszközök tárháza kimeríthetetlen. A legcsalafintább a szexmánia! Az óvatlan férfi mire észbekap, ott tart, hogy kimondatlan szerződést kötött egy bizonyos mértékű és minőségű szolgáltatásra, melynek ezen mértéke és minősége az idő elteltével csak pozitív irányba változhat. Negatív irányú változás komoly szankciókat eredményez, tehát az utat kipárnázták a végelgyengülés felé. A kimondatlan jelszó: Dolgozz és szexelj! Bármelyik elmaradása a kettő közül, vagyon és fővesztéssel jár. És ez csak a tűzhányó lába...

A bejegyzés trackback címe:

https://girlotica.blog.hu/api/trackback/id/tr11191251

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása